Studium Generale extra muros:
Studium goes Brussels,
Flagey goes Ghent

Op 14 november aanstaande, vier dagen voor onze inaugurale lezing, trekt Studium Generale naar de hoofdstad.

Op uitnodiging van Flagey Brussel zullen Pieter de Buysser (LOD), Stefan Hertmans (ISKA), Philippe van Parijs (Harvard & UCLouvain) en Jacques de Decker (Le Soir) het thema van dit jaar in een breed (en meertalig) debat toelichten en becommentariëren.

Het debat past in het Festival van de Filosofie, dat dit jaar ook over de thematiek van muren en afgrenzingen wil reflecteren (info).

Op basis van deze gelijkgestemde interesse, besloten Studium Generale en Flagey een samenwerkingsverband op te zetten. Niet alleen biedt Studium Generale op deze manier een ‘sneak preview’ van de komende jaargang, de laatste lezing van deze jaargang – Jacques de Decker op 24 maart 2010 – zal mede door Flagey worden georganiseerd.

Iedereen van harte uitgenodigd in Flagey, 14 november 2009, 19u.
Adres: Eugène Flageyplein, 1050 Brussel (Elsene).


Programma Studium Generale: www.hogent.be/studiumgenerale


Indien deze nieuwsbrief niet leesbaar is kunt u hem altijd hier bekijken <privacy> Als u geen toezending van onze nieuwsbrief wenst, antwoordt u dan op deze e-mail met in de onderwerpregel de tekst "uitschrijven s.v.p.". In het bericht zelf vermeldt u het e-mailadres dat u uit ons mailbestand wilt laten verwijderen.